Ma ei ole ilus ja unikaalne lumehelbekene, olen samasugune portsjon aeglaselt kõdunemise poole kulgevat orgaanilist massi nagu kõik teised...
Ehk siis see suur, et ma sõin jällegi rämpstoitu, tegelt ma söön seda veel preagugi kirjutamisega samaaegselt, nuudlid ja pakisupid lähevad ju ikka sinna rämpstoidu valdkonda, eksole? Neljapäev hakkab juba vaikselt nuudlipäevaks kujunema, õnneks on olemas palju ilusaid ja unikaalseid nuudliretsepte, vahest siis ei viska just nii ruttu koppa ette, sest paratamatult selle tunni ajaga, mis ma saan neljapäeviti loengute vahel kodus veeta, ei jõua midagi peenemat valmistada ja oht on suur, et mingi hetk võib nuudlitest küllastuda... Ah, keda ma petan, nuudlitest ei saa mul kunagi villant! Tänane retsept, mille ma siia mälu emuleerimise eesmärgil kirjutada kavatsen, kujutas endast siis järgmist:
2 pakki kiirnuudleid, soovitatavalt neid kollaseid pakendiga, mille nime ma ei oska kirjutada...
1 pakk kana püreesuppi, sellist saiakuubikutega... Kana püreesupis teadupoolest kana ei ole, nii et retsept sobib ka taimetoitlastele...
1/2 teelusikatäit oliiviõli, sellist ekstra süütut, jah see on siin puhtalt selle pärast, et retsepti peenemaks teha...
Paar näpuotsatäit sidrunipipart...
Mudi nuudlid pakendit avamata ära, kui puudub vastav oskus, siis las Anni õpetab, tal see käpas... Seejärel ava nuudlipakk ning eemalda maitseaine- ja õlipakikesed nuudlimassist... Eemalda maitseaine- ja õlipakikesed oma köögist või topi nad kraanikausi all asuvasse prügikasti, sest jah, 98% tõenäosusega asub see seal, ükskõik, kelle pool rooga parasjagu ei valmistata... Nüüd oled valmis asuma raske osa juurde, keeda üks ports vett, nii umbes 100 kraadini Celciuse järgi, õige temperatuur on väga oluline... Senikaua kuni vesi keema minemisega tegeleb, hangi endale üks kauss, selline keskmiste mõõtmetega, kuhu võib seejärel puistada kahe nuudlipaki väärtuses nuudlipuru ja pakisupi sisu... Ekstrasüütu oliiviõlitilk on järgmine, talle omakorda peaks järgnema sidrunipipralaks... Kui vesi valmis, siis saab selle saadud segule peale kallata, ettevaatlikult, tasa ja targu, et ei pritsiks või, et vett liiga palju ei saaks, nuudlid peavad olema kaetud, aga ideaalis peaksid nad enamiku vedelikust enda sisse tõmbama... Ja valmis ta ongi...
Head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Selle aasta Halloween andis oma spuukilikkusega ühe õige halloweeni välja küll :7.
Post a Comment