KARBURAATORIKARTULID
Selle retsepti valmistamine ei ole tegelikult nii imelihtne, kui esialgu võib tunduda... Esiteks juba sellepärast, et mina küll päris täpselt ei tea, kus see karboraator asub, pealegi võib see olla raskesti ligipääsetavas kohas... Seega on andestatav kui järgite retsepti kasutades toidu valmistamiseks mingit muud meelepärast ja vähem algriimuvat kapotialust autojuppi... Peaasi, et teine parasjagu kuum oleks!
Mida läheb vaja:
- Karburaatorit (või siis mingit muud juppi, loe ülalt, toim.)
- Autot, mis selle karburaatori kenasti kuumaks kütaks...
- Kartuleid, koguses 1 kuni n... Kusjuures, n ei tohiks olla suurem kui maksimaalne korraga kapoti alla mahtuvate kartulite arv...
- Fooliumit, aga see on mingi peen hügieeni- ja esteetikavidin, mille võib laiskuse või äärmise ükskõiksuse puhul minetada...
- Soola, sidrunipipart ja võid... Eelmainitud maitsestajate puudumisel tuleb hakkama saada teeperval kasvavate ürtidega... Soovitaks eelkõige nõgest (see pole ainult tõmbamiseks hea, toim.), punet ja teelehte, mis kõlbab muuks kui pelgalt haavapealiseks...
- Kahvlit, soovitatavalt mõnest materjalist, mis on veits vastupidavam kui plastik... Aga hääletamis- või autoretkel peaks selline asi kõigil nagukuinii kaasas olemas, on ju tegu elementaarse enesekaitse-, puidutöö- ja veenmisvahendiga... Tõeline multitool!
- Põhjalik meetod: Pärast mitmetunnist autosõitu, parkige auto teepervele ja avage kapott, koorige kartul ning tehke tema sisse kiilukujuline sisselõige või paar, kuhu sobib pista võitükki, mõned ürdid, soola ja pipra... Seejärel mässige kartul hoolikalt fooliumisse ja asetage see kõige kuumemasse kohta, mida te olete võimeline kapoti all tuvastama... Tunni kuni paari möödudes peaks roog valmis olema... Võtab küll natukene aega, aga vähemalt on ise tehtud ja peaaegu tervislik, öko vähemalt...
- Mugavam versioon: Visake enne sõidu alustamist, sõidu ajal või pärast pikka ja kuumakskütvat sõitu hunnik kartuleid kapoti alla ja lootke parimat...
No comments:
Post a Comment